[Solved] Missing RTAS install

All you need, share, about Le Masque: Delay

[Solved] Missing RTAS install

Postby aoVI » Tue Nov 06, 2012 1:00 am

(I tried to post this once, but it never appeared...)

I just bought Le Masque and it states it is RTAS--but the installer does not install an RTAS version, just VST.

SYSTEM: Win7 64, Pro Tools 10.2

' Mod Edit : Solved added to title )
aoVI
 
Posts: 8
Joined: Tue Nov 06, 2012 12:48 am

Re: Missing RTAS install

Postby xavier » Wed Nov 07, 2012 10:22 am

Hi aoVI,

I fixed this problem yesterday. It will be included in the incoming update (within a few weeks), but for those who want the patch, just drop a line in our contact web page

Best
Xavier
xavier
 
Posts: 693
Joined: Thu Apr 09, 2009 5:27 pm

Solved Missing RTAS install

Postby Stanleyor » Fri May 06, 2016 1:57 pm

The full installation or the upgrade? I have the full install and its here.

And welcome back trel
hello
Stanleyor
 
Posts: 6
Joined: Wed Apr 27, 2016 11:37 am
Location: Ireland


Return to Le Masque: Delay Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron